Jsme AK Barbeři

Kvalifikování barbeři
Adrián Križan - owner

Adrián Križan - Majitel

Vážení zákazníci,

Vítáme vás v AK Barbers, síti tří nádherných salonů. Jsme hrdí, že již 8 let přinášíme kvalitní střihací služby a péči o váš vzhled.

Naši vášniví střihači jsou oddáni umění stříhání vlasů a neustále se vzdělávají, abychom vám přinášeli nejnovější trendy a styly. Snažíme se vytvářet příjemnou atmosféru, kde se cítíte vítáni a komfortně.

Vaše spokojenost a důvěra jsou pro nás nejdůležitější. Slibujeme, že budeme pokračovat v poskytování vynikajících služeb a příjemných zážitků při každé návštěvě.

Děkujeme vám za podporu.

Adrián Križan,
Majitel AK Barbers

Attila - barber

Attila - Manažer

S velkou vděčností se obracím na vás, abych vám vyjádřil svou vděčnost za příležitost pracovat v AK Barbers. Jmenuji se Atila a přišel jsem k vám s nulovými zkušenostmi ve stříhání vlasů. Ale díky vaší ochotě a vzdělávacímu programu jsem se stal odborníkem v tomto řemesle.

Byl jsem hluboce dojat vaším přístupem a ochotou mě vyučit. Vaše vášeň pro stříhání vlasů a vaše odborné znalosti mě inspirovaly k tomu, abych se stále zdokonaloval a rostl v této oblasti. Vaše podpora a povzbuzení mě přivedly na místo, kde jsem dnes – sebevědomý a zkušený barber.

Martin - Barber

Martin - Barber

Obrácím se na vás s velkým díkem a nadšením, abych vám přiblížil svůj příběh. Jmenuji se Martin a když jsem vstoupil do světa AK Barbers, neměl jsem žádné zkušenosti ve stříhání vlasů. Ale díky vaší výjimečné podpoře a vedení jsem se stal profesionálním barberem.

Vaše odbornost a vášeň pro tento řemeslný obor mě nadchly už na začátku. Byl jsem požehnán tím, že jsem mohl být součástí vašeho týmu a těžit z vaší bohaté zkušenosti. Vaše trpělivost a ochota sdílet své znalosti se mnou mě motivovaly a povzbuzovaly, abych se neustále zdokonaloval.

Paolo - barber

Paulo - Barber

S radostí bych s vámi sdílel můj úžasný příběh, který mě přivedl až k vám. Pocházím z Brazílie, země plné života a vášně. Tam jsem strávil 15 let své kariéry v umění barberství, věnujíc se stříhání vlasů a péče o zákazníky.

Při hledání nových výzev a lepšího života jsem se rozhodl opustit Brazílii a přestěhovat se do Česka. S sebou jsem přinesl bohatou zkušenost z 15 let práce v renomovaných barber shopech v Brazílii. Ale bylo pro mě důležité najít ten správný tým, který bude umět rozpoznat a ocenit mé dovednosti a vášeň.

A právě v této chvíli jsem narazil na AK Barbers – značku, která obsazuje přední místo v barberství a je známá svým závazkem ke kvalitě a vynikajícím službám. Pocit, že můžu být součástí tohoto týmu, mě naplňuje radostí a hrdostí.

Kontakt

AK BARBERS Beroun

Otevírací doba

Recenze Google
BLACK FRIDAY -15% - 24.11. - 28.11.