Jsme AK Barbeři

Kvalifikování barbeři
Adrián Križan - owner

Adrián Križan - Majitel

Vážení zákazníci,

Vítáme vás v AK Barbers, síti tří nádherných salonů. Jsme hrdí, že již 8 let přinášíme kvalitní střihací služby a péči o váš vzhled.

Naši vášniví střihači jsou oddáni umění stříhání vlasů a neustále se vzdělávají, abychom vám přinášeli nejnovější trendy a styly. Snažíme se vytvářet příjemnou atmosféru, kde se cítíte vítáni a komfortně.

Vaše spokojenost a důvěra jsou pro nás nejdůležitější. Slibujeme, že budeme pokračovat v poskytování vynikajících služeb a příjemných zážitků při každé návštěvě.

Děkujeme vám za podporu.

Adrián Križan,
Majitel AK Barbers

Paolo - barber

Alan - Manažer

Alan v AK Barbers nachází radost ve své práci, neboť může pomáhat zákazníkům vytvářet nové styly a posilovat jejich sebevědomí. Jeho střihy jsou precizní, stylové a přispívají ke osobitosti každého jednotlivce, který mu svěří své vlasy.

Díky tomu, že práce v AK Barbers ho baví, je to vidět i na jeho tváři. Jeho zákazníci cítí jeho vášeň a oddanost k řemeslu a vracejí se k němu s radostí. Alan se těší ze vztahu, který si vytváří se svými zákazníky a potýká se s nimi nejen jako barber, ale také jako přítel.

American - barber

American - Barber

wayer pochází původně z Ameriky. Celý svůj život strávil stříháním vlasů a má více než 20leté zkušenosti v oblasti barberingu. Když wayer přišel do Česka kvůli své rodině, hledal místo, kde by mu byla dána šance projevit svůj talent. A tak se setkal s majitelem salonu AK Barbers a jeho sen se splnil.

wayerův příběh začal už v mladém věku, kdy objevil svou vášeň pro stříhání vlasů a péči o mužský vzhled. Postupem času si vybudoval pevné základy v této oblasti a neustále zdokonaloval své dovednosti. Jeho odbornost a jedinečný přístup k zákazníkům si získaly velkou popularitu mezi klienty v Americe.

Když wayer přijel do Česka, byl odhodlán sdílet své bohaté zkušenosti s místními zákazníky. Hledal místo, kde by mohl rozvinout své kreativní schopnosti a budovat novou klientelu. A právě zde našel AK Barbers a potkal majitele, který viděl potenciál v jeho talentu.

Paolo - barber

Nikolas - Barber

S velkým potěšením se obracím na vás, abych vám vyjádřil svůj upřímný vděk za to, že jsem součástí vašeho výjimečného týmu v AK Barbers. Jmenuji se Nikolas a když jsem se k vám přidal, byl jsem plný touhy naučit se a získat zkušenosti v oblasti stříhání vlasů. Vaše výuka a odbornost mě však úplně převzaly a přeměnily moji vášeň na vážnou kariéru.

Od prvního dne, kdy jsem vstoupil do vašeho salonu, jsem byl ohromen vaší oddaností a láskou k tomuto řemeslu. Vaše osobní snaha o neustálé zdokonalování a touha přinášet jen to nejlepší zákazníkům mě inspirovali. Vaše profesionalita a technické dovednosti vytvořily silný základ pro můj růst a rozvoj jako barber.

Paolo - barber

Honza - Barber

Honza, známý jako „Anglický Barber“, se proslavil jako talentovaný holič Pocházel z Anglie, kde získal své dovednosti, ale svou vášeň pro holení prozkoumal v Turecku, kde se naučil tradiční techniky. Po 15 letech se vrátil do česka a stal se oficiálním holičem královým dvoru. Jeho jedinečný přístup a pověst ho rychle vynesly mezi uznávané profesionály, a jeho holičské křeslo se stalo místem, kde se nejen stříhají vlasy, ale sdílejí se příběhy a podpora.

Kontakt

AK BARBERS Králův Dvůr

Otevírací doba

Recenze Google
BLACK FRIDAY -15% - 24.11. - 28.11.